Najnovija vest: Apple predstavio iPhone 7 u novoj boji!

#Vesti
2017. 03. 21.

Bilo je prilično očigledno da Apple sprema nešto novo kada su najavili da će Apple Store danas imati vanredno ažuriranje. Saznali smo i zašto – predstavljen je iPhone 7 u crvenoj boji.

U februaru smo pisali o crvenom iPhone-u, a sada se ispostavilo da su izvori japanskog bloga Mac Otokara bili u pravu, pošto je Apple danas predstavio iPhone 7 (PRODUCT)RED. Boja je jedina stvar koja je promenjena, pošto novi model ima iste specifikacije kao i ostali iPhone 7 modeli.

Apple trenutno nudi iPhone u Rose Gold, Gold, Silver, Jet Black, Black i najnovijoj RED boji.

Apple proizvodi uređaje i dodatke u crvenoj boji već duže vreme, a deo prihoda od njihove prodaje ide PRODUCT(RED) fondaciji koju je kreirao Bono. Apple je pristupio tom programu kada je Steve Jobs predstavio (PRODUCT)RED iPod. Saradnja imeđu Apple-a i te fondacije nije prekinuta posle smrti Apple-ovog osnivača, pošto i dan danas Apple ima u ponudi veliki broj PRODUCT(RED) proizvoda. Sada i korisnici koji kupe iPhone 7 mogu da pomognu u borbi protiv AIDS-a.

Apple nikada nije uradio nešto slično, tj nikada nisu predstavili novu boju uređaja samo šest meseci nakon predstavljanja uređaja. Deluje da im je cilj da malo poboljšaju prodaju iPhone-a, koja tradicionalno pada u ovo doba godine. Mislimo da će ovaj Apple-ov potez biti uspešan, pošto nova boja izgleda zaista lepo, i sigurni smo kako postoji mnogo korisnika koji će biti zainteresovani.

Ostavite komentar