Apple vas uči kako da napravite selfi

#Vesti
2017. 05. 22.

Apple je nedavno ažurirao svoju iPhone 7 web stranicu, i tom prilikom su predstavili veliki broj video snimaka koji savetuju kako da snimite najbolje moguće fotografije vašim iPhone 7 telefonom. Sada je red došao na drugi deo ove mini serije.

Ukupno 4 video snimka su postavljena na Apple-ovu stranicu posvećenu iPhone-u 7, nastavljajući se na prethodnih više od dvadeset. Svrha svakog od njih je predstavljanje određene funkcije kamere živopisnim, ‘how-to’ vodičem. Prikazujući različite teme, predmete i situacije, oni objašnjavaju najbolja podešavanja korak po korak, da bi dobili vrhunske rezultate.

01_Apple_will_teach_you_

Neke od objašnjenih funkcija su specifične samo za iPhone, međutim, većina su zaista osnovni saveti, kao na primer, kako da pronađete dobro osvetljenje. To je i razlog iz kog ne razumemo kome su ovi snimci namenjeni, pošto je većina previše jednostavna. Na primer, po Apple-u, ovako treba da snimate selfi: uključite kameru, prebacite na prednju kameru i na kraju pritisnete taster.

Novi snimci prikazuju kako da koristite zoom na iPhone-u 7, kako da snimite horizont, kako da primenite crno/bele filtere i kako da snimite “intiman trenutak”. Trenutno, samo dva video snimka su postavljena na Apple-ov Youtube kanal, pa ako želite da vidite ostale, posetite Apple-ovu web stranicu.

Izvor: macrumors

Ostavite komentar