Aprilski snimci Apple parka

#Vesti
2017. 04. 04.

Video snimci Apple Parka su već postali tradicionalni početkom svakog meseca, a lokalni vlasnici dronova su se potrudili da ovekoveče svaki trenutak izgradnje kompleksa. Nisu propustili nijedan bitan momenat tog procesa, a da je to istina možete videti u priloženim aprilskim video klipovima.

U najnovijim video zapisima nas pozdravlja sunčani Kupertino, a zraci sunca se odbijaju o nedavno postavljene solarne ploče. Kao što ste mogli da vidite iz ranijih video snimaka, kompleks zgrada sektora za istraživanje i razvoj je spreman za puštanje u rad, a jedino što je preostalo da se uradi je uređivanje okoline i završavanje zgrade auditorijuma. Apple-ov svemirski brod napokon dobija svoj konačni oblik. U suštini, sve je spremno za predaju kompleksa zaposlenima na korišćenje.

Novosti kažu da će zaposleni moći da počnu sa useljavanjem u kancelarije najranije u aprilu. Jedino što može da prolongira njihov dolazak je velika količina građevinske opreme i činjenica da građevinci još uvek obavljaju završne radove na pojedinim zgradama. Garaže i podzemne petlje su gotove, i smeće je potpuno nestalo. Kancelarijski kompleks je zvanično nazvan Apple Park i moći će da primi 12-14 hiljada zaposlenih, baš kao što je Steve Jobs zamišljao.

Ostavite komentar