Definitivno isprobajte ove iMessage aplikacije!

#Vesti
2017. 02. 10.
iMessage aplikacija nije samo sjajna usluga za slanje poruka, već je i potpuno nova platforma na koju možete dodavati razne aplikacije. U nastavku smo izdvojili neke od njih.

WIT

Gde, kada i sa kim? Mozgalice su uglavnom zabavne, ali su takođe odlična vežba za vaš mozak. Možete koristiti fotografije iz svoje galerije gde pozirate sa prijateljima, ili sa vašim voljenima na zajedničkom odmoru. Možete se setiti ovih trenutaka, izmešati slike i poslati ih kroz iMessage sa naznačenim pitanjem. Odgovori će vas zabaviti.

Definitivno isprobajte ove iMessage aplikacije!

Wordie: Guess the Word

Napravite kolaž od četiri slike, pošaljite ga kroz chat, i osobe sa kojima se dopisujete treba da pogode skrivenu reč. Ako pogode, onda oni prave zadatak za vas. Aplikaciju je moguće koristiti samo na engleskom jeziku. Ukoliko je vaše učenje engleskog malo zapostavljeno, preporučujemo ovu aplikaciju kako biste obnovili znanje i naučili koju novu reč.

Definitivno isprobajte ove iMessage aplikacije!

Star Walk 2

Ako još niste čuli za Star Walk, sada je vreme. Ako ne volite društvene mreže i milione igrica koje možete pronaći na App Store-u, ali vas interesuju neobične aplikacije, ova je definitivno za vas. Možete istraživati noćno nebo na način i sa brojem detalja koji bi postideo i najbolje dokumentarne filmove. Aplikacija nije besplatna, ali većina korisnika tvrdi da vredi “svaki dinar”. Preporučujemo je svim ljubiteljima prirode, avanturistima i istraživačima.

Definitivno isprobajte ove iMessage aplikacije!

MsgMe WordGuess

Klasična igra pogađanja reči koja postaje još interaktivnija uz iMessage. Možete slati izazove svojim kontaktima, koji zatim treba da pogode deo teksta koji nedostaje. Možete im pomoći, ali im možete dati i loše savete.

Bez obzira šta odlučili, glavna svrha je pretvoriti uobičajeno dopisivanje u zabavnu igru. Igra nema vremensko ograničenje, možete početi igru kada poželite i igrati sa više ljudi. Šaljite zagonetke umesto emotikona.

Definitivno isprobajte ove iMessage aplikacije!
Ostavite komentar