iOS 11 i macOS High Sierra wallpaperi

#Vesti
2017. 06. 09.

Znamo da svi vole da imaju lepe pozadinske slike na svojim telefonima, pa smo skupili wallpapere iz iOS-a 11 i macOS-a High Sierra, koji su predstavljeni u ponedeljak.

iOS 11 i macOS High Sierra trenutno su dostupni samo za beta testere, ali barem možemo osvežiti svoje sisteme njihovim wallpaperima.

Apple je uvek koristio lepe fotografije i za probne i za zvanične verzije svojih operativnih sistema. Već smo pisali o sakrivenim wallpaperima u Mac-u, koji su jednako spektakularni. I ovde imamo istu situaciju: odabrali su sliku plaže sa okeanom, kako bi išli u korak sa vodenom temom iOS-a. Kada je u pitanju macOS High Sierra, nisu mogli odabrati ništa osim zapanjujuće fotografije planine po kojoj je ovaj operativni sistem nazvan.

iOS-a 11 za iPhone i iPad:

01_wallpapers_of_ios11_and_macos_high_sierra_for_download

High Sierra:

02_wallpapers_of_ios11_and_macos_high_sierra_for_download

Kao da to nije dovoljno, imamo i veliki broj lepih wallpapera iz iOS-a 10.3.3. za sve one koji ne ažuriraju redovno svoje iPhone i iPad uređaje:

03_wallpapers_of_ios11_and_macos_high_sierra_for_download04_wallpapers_of_ios11_and_macos_high_sierra_for_download05_wallpapers_of_ios11_and_macos_high_sierra_for_download

Više informacija o novostima iOS-a 11 i macOS-a High Sierra možete pronaći u našim člancima!

Ostavite komentar