Najnovija šarena reklama za Apple Watch

#Vesti
2017. 04. 03.

Vaš Apple Watch biće u skladu sa vašim osećanjima, poruka je najnovije reklame kompanije iz Kupertina. Ni ovaj put nismo razočarani, stvarno je pravo uživanje pogledati je.

Ljudi koji prave reklame za Apple su veoma kreativni, pa i ne čudi što su im reklame vrlo zanimljive i jedinstvene. Apple objavljuje reklame za Apple Watch prilično često, poput najnovijih Twitter reklama za iPad Pro. Poslednja reklama traje duže od uobičajenih 15 sekundi, ali suština je slična – kratko prikazuje na koje sve načine možete koristiti Apple Watch. Autori su svaku situaciju povezali sa određenom bojom. Smenjivanje kadrova je vrlo brzo, i lako prelazi iz jedne scene u drugu.

Poslednje osvežavanje linije Apple Watch proizvoda bilo je u septembru prošle godine, kada je predstavljen Apple Watch Series 2. Tokom praznika Apple-ovi satovi su bili vrlo popularni, pa je kompanija ostvarila prilično velike prihode u poslednjem kvartalu 2016. godine. Uticaj ovog pametnog sata raste svakim danom, a čini se da su marketinški i kreativni timovi svesni te činjenice.

Još uvek nema vesti da li će Apple Watch dobiti nove modele ove godine. Ako ih dobijemo, to sigurno neće biti ovog proleća, pa nas baš interesuje šta nam donosi jesen.

Jedno je sigurno, zaista je pravo uživanje gledati njihove reklame.

Ostavite komentar