Nova reklama za iPhone 7 – Romeo i Julija

#Vesti
2016. 12. 07.
O čemu bi mogla biti reklama koja se zove Romeo i Julija? Ako ste pomislili kako se radi o Romeu i Juliji, bili ste u pravu.

Nedugo posle prve praznične reklame Apple je objavio i drugu. U njoj pratimo dečiju adaptaciju Shakespearove poznate tragedije i pridružujemo joj se u poznatoj “O Romeo, Romeo, wherefore art thou Romeo?” sceni.

Sve se odvija očekivano do 18. sekunde, kada poruka ove reklame postaje jasna: otac snima ovu predstavu, dok njegova kći igra ulogu Julije. On koristi iPhone 7 Plus kako bi zumirao njeno lice u ključnom trenutku, a zatim vidimo suzu u njegovom oku.

Ovakav kraj navedene predstave je vrlo verovatno adaptacija poznate tragedije, jer niko ne umre u poslednjim scenama. Mladi glumci se poklone publici ispod već poznatog practically magic slogana, a pre njega možemo videti i novi slogan your movies look like movies on iPhone 7 (vaši filmovi izgledaju kao filmovi na iPhone 7 uređaju).

Završićemo tekst sa Appleovim tvrdnjama o kameri na iPhone 7 uređaju:

Sada su vaši filmovi kao pravi filmovi. Filmovi koje snimate koristeći tamnije postavke na iPhoneu 7 izgledaju značajno bolje, a poboljšani su optičkom stabilizacijom slike i novim otvorom blende 1.8. Kamera od 12MP snima visoku rezoluciju videa (do 4K), što znači kako možete snimati sjajne filmove, čak i kada se događaju u uslovima slabijeg osvetljenja.

Ostavite komentar