Nove Apple watch narukvice i maskice za iPhone i iPad!

#Vesti
2017. 03. 22.
Jučerašnja nadogradnja, pored novih iPhone 7, iPhone SE i iPad modela, sadrži i nove dodatke! Stigla je prolećna kolekcija Apple Watch narukvica, a dobili smo i nove maskice za iPhone i iPad.

Apple Watch narukvice

Apple Watch narukvice su dobile najviše novina. Nekoliko novih nijansi je dostupno za kožne, najlonske i silikonske narukvice. Sport Band je dobio boje Camellia, Pebble i Azure, dok je najlonska narukvica dobila čak šest novih boja: Orange, Berry, Red, Tahoe Blue i Midnight Blue.

Nove Apple watch narukvice i maskice za iPhone i iPad

Kožne narukvice sa klasičnim kopčanjem su dobile sedam novih boja, a reč je o sledećim nijansama: Saddle Brown, Berry, Taupe, Sapphire, Red, Midnight Blue i Black. Od sada su posebne Nike+ narukvice dostupne u tri boje, što znači da niste u obavezi da kupite konkretan uređaj kako biste imali narukvicu.

Nove Apple watch narukvice i maskice za iPhone i iPad

Nove maskice za iPhone 7, iPhone SE i iPad

Nove prolećne boje su došle i za iPhone. iPhone 7 je dobio Azure, Pebble, Camellia i Sapphire silikonske i kožne maskice, dok je iPhone SE dobio novu Saddle Brown kožnu maskicu. iPad Pro 9.7” je dobio samo novu boju Smart Covera, a radi se o PRODUCT(RED) boji.

Ostavite komentar