Ovo je maketa iPhone-a 8?

#Vesti
2017. 04. 25.

U poslednjih nekoliko dana, fotografije iPhone-a 8 pristižu sa svih strana. Imali smo priliku da vidimo nacrt dizajna koji je “procureo”, a sada imamo model uređaja koji proizvođači dodataka i opreme koriste za testiranje.

Danas smo pisali o tome hoće li novi iPhone zaista imati Touch ID na poleđini uređaja. Nedugo pošto smo završili sa tim člankom, pojavile su se nove fotografije koje navodno prikazuju model iPhone-a 8. Ako je sudeći po njima, čitač otisaka nigde nije vidljiv, što je svakako dobra vest za one kojima se nije sviđala ideja o senzoru na poleđini uređaja.

01_iphone_8_dummy

S obzirom na iskustvo iz prethodnih godina, moguće je da je model koji je prikazan na ovim fotografijama 99% isti kao i najnoviji iPhone, čiji je izlazak zakazan za ovu jesen. Evo još tri fotografije:

02_iphone_8_dummyBenjamin Geskin je podelio ove fotografije putem svog Twitter profila. Prema njemu, ova maketa je izrađena na bazi Foxconn-ovog CNC modela. On je izjavio da je model iste debljine kao i iPhone 7, a dodao je i to, da će ove sjajne ivice biti crne na finalnom proizvodu. Geskin je napomenuo i da će ekran biti napravljen prema šematskom crtežu koji je prikazan ispod i koji izgleda kao da je preuzet iz nekog sci-fi filma.

03_iphone_8_dummy

Ne možemo sa pouzdanošću tvrditi da li su Geskinove informacije sasvim tačne, ali kao i za sve drugo, možemo da pretpostavimo da je moguće. U poslednjih par godina, sada već tradicionalno s proleća, počinju da stižu nacrti koji su praćeni fotografijama i modelima uređaja. Ni ova godina nije izuzetak. Kada uskoro sve više informacija bude počelo da curi iz fabrika proizvođača, imaćemo savršen uvid u to koliko su trenutne informacije kojima raspolažemo tačne. Tada će nam biti još lakše da sastavimo izgled novog iPhone-a koji željno iščekujemo.

Ostavite komentar