Počele Apple radionice

#Vesti
2017. 05. 18.

Program pod nazivom “Danas u Apple-u” je pokrenut u Apple prodavnicama krajem aprila, a sada je Apple objavio video snimak u kom nam pokazuju kako radionice napreduju. Oduševljeni studenti, motvisani umetnici, lagana atmosfera i inspirativno okruženje su tema ove nove Apple-ove reklame.

Apple-ov marketinški tim je u punom zamahu ovih dana, pošto su u relativno kratkom vremenskom periodu objavili veliki broj novih reklama. Ovo se odnosi i na program “Danas u Apple-u”. U osnovi, nismo iznenađeni onim što smo videli, i ukratko, fokus ove reklame su srećna lica u Apple prodavnici.

Program “Danas u Apple-u” je namenjen i odraslima i mališanima i radionice pomažu korisnicima da razviju nova znanja korišćenjem Apple uređaja, i sve to potpuno besplatno. Nije bitno da li je u pitanju iPad ili iPhone, kodiranje ili fotografija, svako će moći da pronađe ono što ga interesuje.

U srcu svake Apple prodavnice se nalazi želja za obrazovanjem i inspirisanjem zajednica u kojima živimo. „Danas u Apple-u“ je jedan od načina na koji razvijamo iskustva kako bismo bili od što veće koristi lokalnim korisnicima i preduzetnicima. Stvaramo savremenu viziju trga, mesta na kom su svi dobrodošli i gde do izražaja dolazi ono najbolje od Apple-a. To je mesto gde ljudi dolaze da se povežu jedni sa drugima, da otkriju nove strasti ili unaprede postojeće veštine. Verujemo da će to biti zabavno i edukativno iskustvo za svakoga ko nam se pridruži.

– Apple je naveo u zvaničnom saopštenju za javnost.

01_apple_workshop_launch_video

Ove radionice se stalno organizuju, po ustaljenom rasporedu, uz pomoć gostujućih umetnika i voditelja. Pored toga postoje i dani posvećeni određenoj grupi korisnika. Na primer, imamo “profesorski utorak”, gde nastavnici mogu učestvovati u besplatnim predavanjima na kojima mogu saznati na koji način da integrišu teme prikazane u Apple prodavnicama u svoja predavanja. Naravno, naglasak je na deci. Apple ima mnogo porodičnih programa, većinom organizovanih tokom vikenda. Svih 495 zvaničnih Apple prodavnica učestvuje u ovom programu, a koriste i profesionalni softver poput Final Cut Pro X i Logic Pro X.

02_apple_workshop_launch_video03_apple_workshop_launch_video04_apple_workshop_launch_video
Ostavite komentar