Procurele fotografije novog MacBook Pro računara

#Vesti
2016. 10. 26.
Nova verzija Sierra operativnog sistema za Mac računare sadrži u sebi sakrivene Apple Pay fotografije koje prikazuju najnoviji MacBook Pro model sa OLED touch displejom iznad tastature.

Ove fotografije su pre svega potvrdile glasine da Apple radi na novom modelu MacBook Pro računara, ali su i pokazale njegov izgled pre zvaničnog predstavljanja. OLED touch displej se nalazi iznad tastature, gde se inače nalaze F tasteri, i očigledno nudi podršku za Touch ID.

Procurile fotografije novog MacBook Pro računala

Prema glasinama, touch displej, koji bi mogao nositi ime Magic Toolbar, trebao biti kontekstualan, odnosno menjati funkcije koje obavlja u odnosu na aplikaciju koja je trenutno aktivna.

Na fotografijama je prikazan kako funkcioniše Apple Pay, računar traži od korisnika potvrdu kupovine pritiskom prsta. Izgleda da je Touch ID ugrađen u gotovo nevidljiv taster koji se nalazi pored samog displeja.

Osim touch displeja, novi MacBook Pro je dizajnom sličan postojećim modelima. Trenutno nije moguće odrediti debljinu, ali prema glasinama novi model bi trebao biti tanji i lakši od postojećih modela.

Procurile fotografije novog MacBook Pro računala

Ulazi nisu vidljivi, ali očekuju se četiri USB-C ulaza i jedan 3.5mm ulaz za slušalice, dok bi HDMI, MagSafe i SD ulazi trebali biti uklonjeni.

Očekuje se da Apple predstavi novi model MacBook Pro računara ovog četvrtka u 19 sati po našem vremenu. Očekuje se i predstavljanje novog MacBook Air modela, a postoji i mogućnost predstavljanja novih iMac modela, bez obzira što do sada o njima nije bilo detaljnijih glasina.

Hello Again događaj možete pratiti uživo putem streama na zvaničnoj Apple stranici.

Izvor: macrumors.com

Ostavite komentar