(PRODUCT)RED iPhone 7 na video snimku

#Vesti
2017. 03. 22.
Dobili smo prvi video snimak otvaranja novog crvenog iPhone 7 uređaja, koji je juče predstavljen. Smatramo da dobro izgleda.

Iako su postojale glasine da će Apple predstaviti iPhone 7 uređaj u novoj boji, ipak smo svi pomalo iznenađeni što su to učinili baš u ovom trenutku. Sudeći po prvim reakcijama na internetu, nova boja je podelila korisnike – nekima se sviđa, drugi smatraju da je malo “feminizirana”, dok treći smatraju da bi crna prednja strana bila bolji izbor od bele. Mi smatramo da nova boja, poput ostalih nijansi, izgleda vrlo dobro

Poznati bloger Marques Brownlee je već nabavio crveni uređaj, i odmah je postavio prvi video snimak otvaranja pakovanja novog telefona. To je prva prilika da vidite kako uređaj zapravo izgleda, pošto su do sada bile dostupne samo fotografije za medije.

Bloger je rekao da otisci prstiju nisu vidljivi na pozadini i da crvena boja uživo izgleda vrlo dobro. Slaže se sa mišljenjem da bi crna boja sa prednje strane bila bolji izbor od bele, i dodaje da bi krug oko Home tastera bolje izgledao u crvenoj ili crnoj boji. Sami odlučite da li se slažete sa njegovim mišljenjem:

Ostavite komentar