Rat digitalnih stikera na vašem iPhone uređaju

#Vesti
2017. 03. 14.
Apple uvek obraća pažnju na najmanje detalje, pa nakon prave vojske emotikona, sada dobijamo mnoštvo novih iMessage digitalnih stikera za razne situacije.

Najveći užitak za većinu korisnika je što Apple svaki put doda sve simpatičnije stikere. Mnogi korisnici ni ne znaju koliko iMessage nalepnica postoji, tako da je Apple odlučio da informiše svoje korisnike o tome.

Stikeri su se u ovoj aplikaciji pojavili relativno skoro, sa izlaskom iOS 10 mobilnog sistema. Apple je u isto vreme pokrenuo i App Store koji je povezan samo sa iMessage, gde možete potrošiti nešto novca kako biste dobili pakete stikera, slične onima u reklami.

Ova simpatična reklama savršeno prikazuje na koji način je moguće komunicirati bez reči, koristeći samo emotikone i stikere. Ludilo sa emotikonima i nalepnicama nije stalo, od kada je Facebook pokrenuo ovaj trend, pa je Apple smatrao kako bi bilo dobro priključiti se trci. Stikere koji su prikazani u videu možete kupiti za jedan evro. Ukoliko vam je dosadno ili ako vaša lepša polovina voli stikere, proverite šta iMessage App Store ima da ponudi.

Ostavite komentar