Sjajne grafičke performanse na budućim iPhone uređajima!

#Vesti
2017. 03. 10.
Kompanija Imagination Technologies objavila je svoje najnovije napretke u razvoju koji će biti baza za nove grafičke čipove u budućnosti. PowerVR Furian nudi ogroman porast performansi, a ni naredna generacija iPhone uređaja izgleda da neće biti izostavljena.

PowerVR Furian će poboljšati grafičke performanse za 70-90%. Ono što je još bolje je da uskoro stiže 4K, kao i AR podrška. Biće potrebno da se malo strpimo jer će nova serija Series 8XT koja će imati ove funkcije, biti najavljena sredinom godine, a dostupna tek 2018. godine

Sjajne grafičke performanse na budućim iPhone uređajima

Sadašnja serija Series 7XT, je vrlo dobra (trenutno u iPhone 7 i iPhone 7 Plus modelima), ali novi grafički akcelerator će omogućiti još bolje performanse. Apple i Imagination Technologies inženjeri sarađuju već duže vreme, kako bi ostvarili najbolji mogući rezultat.

U poslednjih nekoliko godina, Tim Cook je govorio o mogućnostima AR-a i razvoju ove tehnologije u Apple proizvodima. Svaki put kada bi spomenuo ovu temu, bio bi vidno uzbuđen. Verovatno jer je znao nešto što mi još uvek ne znamo. Ako se glasine o ovogodišnjem iPhone-u obistine, a to ni tada ne bude dovoljno nekim korisnicima, možete biti sigurni da će iPhone sa novim Series 8XT čipom da radi stvari koje ne biste mogli ni da zamislite.

Sjajne grafičke performanse na budućim iPhone uređajima

AR postaje sve popularniji, dok 4K postaje sve povoljniji u pogledu ekrana, pa se čini da bi korisnici ove magične funkcije uskoro mogli imati u svojim džepovima. To bi označilo jedan veliki uspeh u brzom porastu industrije informatičke tehnologije.

Izvor: Macrumors

Ostavite komentar