Šta nas očekuje na “Hello Again” događaju?

#Vesti
2016. 10. 25.
Ming-Chi Kuo, analitičar kompanije KGI Securities objavio je procenu svojih očekivanja za događaj “Hello Again”, koji će se održati u četvrtak, 27.10, a na kojem će Apple objaviti vesti vezane za nove Mac računare.

U skladu sa glasinama koje se već neko vreme spominju, Kuo smatra kako će glavnu ulogu na događaju imati redizajnirani MacBook Pro računari, sa displejom od 13 i 15 inča.

OLED touch displej na vrhu tastature, Touch ID senzor, USB-C, Thunderbolt 3 samo su neke od novosti koje nas mogu očekivati. Kuo je dodao nekoliko svojih detalja u predviđanjima:

Naša predviđanja uključuju i sledeće: Intel Skylake procesor; ista rezolucija, ali bolji kvalitet displeja; nova opcija od 2 TB SSD; procesor za OLED touch displej koji je sličan procesoru na Apple Watch-u; Type-C adapter sličan MagSafe-u. – Ming-Chi Kuo

Predviđanja za "Hello Again" događaj

Osim MacBook Pro modela, Kuo smatra kako će Apple predstaviti i novi MacBook sa displejom od 13 inča. Već postoje glasine o novoj verziji 13-inčnog MacBook Air modela sa USB-C ulazima, pa bi upravo to mogao biti model koji je Kuo najavio.

Što se tiče desktop računara, glasine su najavljivale da Apple radi na novim iMac modelima, kao i na novom eksternom 5K displeju, ali Kuo tvrdi kako ovi proizvodi neće biti spremni barem do prve polovine sledeće godine. Bez obzira, moguće je da ih Apple najavi na “Hello Again” događaju.

Događaj se održava na Appleovom kampusu u Kupertinu u 18 sati po našoj vremenskoj zoni.

Izvor: macrumors.com

Ostavite komentar