Upaljena svetla u Apple Park sedištu

#Vesti
2017. 03. 27.
Poslednja faza radova na Apple-ovom novom sedištu ubrzano se približava kraju. Poslednji video snimljen dronom u martu, prikazuje potpuno uređene kancelarijske prostorije i završene garaže za parking.

Ovog meseca nismo odmah ispratili novi video Apple Campusa 2 (koji se zvanično zove Apple Park). Bolje ikad nego nikad, a možda je i dobra ideja što smo malo pričekali, jer radovi napreduju neverovatnom brzinom. U poslednjem videu, sve počinje poprimati finalni izgled: sedište, park koji ga okružuje, ulice i garaže za parking. Radovi na Steve Jobs Theater-u još nisu blizu kraja, što je šteta, jer je reč o jednom od najbitnijih delova građevine. Apple će održavati događaje na kojima će predstavljati nove proizvode upravo u ovoj prostoriji, u koju staje hiljadu ljudi. Nadamo se da će radovi ubrzo biti privedeni kraju.

Na prvi pogled, neki delovi “svemirskog broda” su završeni sa spoljne i unutrašnje strane. Kancelarije su osvetljene, kao i sektori za razvoj i prostorije za sastanke. Ali, “magija” na površini građevine još uvek nije dovršena. Postavljanje solarnih panela je na oko 80% od završetka, a kada se radovi privedu kraju, protezaće se oko cele zgrade. Sve je manje kamiona i građevinske opreme; akumulirani otpad je nestao, a vidljivo je i kako je sve manje dizalica na gradilištu.

Radovi na uređenju unutrašnjeg dela okoliša još nisu pri kraju i uređivanje će trajati još nekoliko meseci. Neka stabla su već posađena u spoljašnjem delu kompleksa, što rezultira sjajnom atmosferom. Možda ćete se izgubiti u videu, jer je Apple Park zaista neverovatan.

Izvor: Apple Insider

Ostavite komentar