Zašto koristiti Apple maskice?

#Vesti
2017. 06. 06.

Da li koristiti maskicu na telefonu, ili ne, je pitanje na koje svako ima različit odgovor, pošto je u pitanju jedna vrlo subjektivna odluka. 

Širok izbor

Volite silikonske maskice zbog udobnog i ne-kližućeg dizajna? Ili biste više želeli elegantni izgled kože? Možda želite tastaturu za vaš iPad Pro? Potreban vam je duži vek trajanja baterije? Možete “obući” vaš iPhone i iPad onako kako se vama sviđa, birajući iz Apple-ovog širokog asortimana.

01_why_use_apple_cases

Ne preostaje vam ništa drugo osim pretraživanja dostupnih proizvoda i naručivanja vašeg izbora. Ali oprezno; mogli biste se izgubiti u bojama i dizajnu.

Kvalitet materijala u Apple-ovom stilu

Prilično je važno odabrati maskice koje ne mogu oštetiti površinu vašeg uređaja. Korišćenje jeftinije i lošije maskice može vrlo lako izgrebati vaš voljeni uređaj.

Apple-ove maskice su industrijski testirane kako bi što nežnije nalegale na iPhone i iPad uređaje. Uostalom, ko bi mogao bolje znati kakve materijale bi trebali koristiti tokom proizvodnje? Naravno, za rezultat bez ogrebotina, trebali biste obratiti pažnju na to da očistite maskicu par puta godišnje mekom i čistom maramicom, kako bi uklonili prašinu. Ovo je važno jer čak i tako malene stvari mogu izazvati štetu.

02_why_use_apple_cases

Estetski ugodan dizajn

Ne možete pogrešiti ako odaberete Apple maskice. Možete biti sigurni da tokom proizvodnje Apple sledi svoji tradicional dizajn. Nema ništa gore od stavljanja ružne maskice na predivan uređaj, a kada koristite Apple-ove maskice, to se jednostavno ne može dogoditi.

Ostavite komentar